Om oss

Springvill Hundesenter eies og drives av Helene Johansson.

Etter mange år som aktiv innen hundetrening og som innleid instruktør, bestemte jeg meg for å starte noe eget for å på beste måte kunne tilby det jeg mener er viktig. Her på Springvill vil det tilbys kurs for de som vil ha en behagelig hund i hverdagen, eller bare vil aktivisere hunden sin, men også for de med høyere mål, og de som vil prøve seg på konkurransebanen.

Hos oss vil du alltid møte engasjerte og inspirerende instruktører som ønsker at du skal nå ditt mål. Vi vet at det er mange veier som fører til målet, og vi forsøker å finne en metode som er positiv og morsom for både deg og hunden.

For å kunne tilby kundene det lille ekstra blir håndplukkede instruktører og foredragsholdere leid inn i tillegg til kursene jeg holder selv. På denne måten sikres variasjon og kvalitet i kurstilbudene, samtidig som det alltid vil være noe nytt å lære på Springvill Hundesenter!

Helene Johansson

Helene er en 86’modell som i dag har to belgiske fårehunder (malinois).
Helene konkurrerer pr.dd. i kl3 lydighet og kl2 mondioring med sin eldste malinois.
I bagasjen har hun instruktørutdanningen til Oslo hundeskole, hvor hun har jobbet som instruktør både på lydighetskurs og på barn & hund-leir. I 2015 tok hun også NKK sin instruktørutdanning.
Helene har fokus på at det skal være både enkelt og gøy å ha hund, og at hundetrening er for alle uansett hvilken hund man har og hvilket nivå man er på.

E-post: post@springvill.no

Marie Hesjedal

Marie er en jente på 30 år som i dag har to hunder, en border collie tispe på 6 år og en labrador hannhund på 2 år.
Våren 2016 gjennomførte Marie instruktørutdannelse hos Østlie’s hundesenter.
Hun konkurrerer i elite lydighet, i kl C bruks og elite rallylydighet. De trenes begge innenfor ettersøk, lavine og katastrofesøk i Norske Redningshunder, hvor Marie er godkjent hundefører.
Det Marie liker mest av alt er å leke og ha det gøy med hundene sine hvor fokus på belønning, lek og moro blir høyt prioritert.
Å trene med hunden skal være en glede for begge parter uansett hvilke ambisjoner man har og hva man vil bruke hunden til!

E-post: marie@springvill.no

Marie Stjernholm

Marie Stjernholm er opprinnelig førerhundtrener og har trent hunder for blinde og svaksynte i over 20 år. Hun har også jobbet med servicehunder. De siste årene har hun hatt valpekurs, grunnkurs og kurs i avstandslydighet med langline. Hun er opptatt av at folk og dyr skal trives sammen, og at hundeeiere vet hva de kan forvente av rasen de har skaffet seg. Det skal være hyggelig å ha hund – og hyggelig å være hund!
Fra Universitetet for miljø- og biovitenskap i Ås har hun kursene «Innføring i dyreassistert terapi» og «Dyreassisterte intervensjoner med hund».
Hennes egen hund, Lillan, er blanding av schäfer og labrador. I tillegg er naboens blandingshund, Pondus, ofte med på tur.