Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Fått ny valp og ønsker å gi den en god start på livet?

Grunnlaget for hundens liv legges i valpetiden, og valpekurset er blant det viktigste du deltar på. Uavhengig av hva hundens rolle skal være som voksen, legger vi vekt på egenskaper som fremmer en velfungerende og lykkelig hund i alle situasjoner.

På kurset vektlegges det å opparbeide et godt samspill mellom valp og eier, og en gjensidig treningsglede. Dette gjør vi gjennom å bygge en god forsterker, dvs. noe hunden blir motivert av og har lyst å jobbe for.

Vi har fokus på at hver enkelt valp og eier skal bli sett og få den hjelpen de trenger, slik at alle får godt utbytte av kurset. De fleste vil komme på kurs med forskjellige bakgrunner, forutsetninger og mål, og vi vil prøve så godt vi kan å møte alles forventninger.

Kurset passer for valper mellom 10 uker og 6 mnd.

Når: torsdager kl 17:30-19:00

Varighet: 6 uker

Oppstart: 08.november 2018

Instruktør: Helene Johansson

Pris: 1900,-

Sted: Springvill Hundesenter (utendørs grusbane)

Påmelding til dette kurset

Ditt navn*

E-post*

Din adresse*

Postnummer*

Sted*

Mobiltelefon*

Hundens navn*

Hundens rase*

Hundens alder*

Hundens kjønn*

Dine forventeninger til kurset, eller ting vi burde vite om kan du skriver her:

Alle felt merket med * er obligatoriske

Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende

Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Springvill Hundesenter AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).