Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kunne du tenke deg å prøve konkurranselydighet?

Nybegynner

Dette kurset passer for deg som har lyst til å begynne å konkurrere i lydighet.

Her vil vi gå gjennom grunnferdigheter som forbereder deg og hunden på innlæring av øvelsene som inngår i lydighetsprogrammet, som f.eks kontakt/samspill, lineføring, utgangsstilling, target og bli.

Vi vil også ta for oss forskjellige belønningsteknikker og skape rett motivasjon slik at hunden syns at det kuleste er å være med DEG uansett hva som skjer rundt den.

Innholdet i kurset blir tilpasset den enkeltes nivå, men hovedfokuset vil være på introduksjon av sporten og øvelsene i de laveste klassene.

Alle hunder er i utgangspunktet velkommen på dette kurset, men grunnleggende lydighet må være på plass. Er du i tvil er det bare å spørre!

Når: tirsdager kl 19:30 – 21:30

Varighet: 6 uker

Oppstart: 25. september 2018

Pris: 2000,-

Instruktør: Helene Johansson

Påmelding til dette kurset

Ditt navn*

E-post*

Din adresse*

Postnummer*

Sted*

Mobiltelefon*

Hundens navn*

Hundens rase*

Hundens alder*

Hundens kjønn*

Dine forventeninger til kurset, eller ting vi burde vite om kan du skriver her:

Alle felt merket med * er obligatoriske

Jeg har forstått, og godtar at påmeldingen er økonomisk bindende

Jeg bekrefter at jeg deltar på kurset på eget ansvar, og at jeg selv er ansvarlig for skader jeg eller min hund måtte forårsake. Jeg vil ikke rette erstatningssøksmål mot instruktøren eller Springvill Hundesenter AS om jeg eller min hund skulle bli skadet i forbindelse med kurset. Jeg er selv ansvarlig for at jeg og min hund er tilstrekkelig forsikret. (Vi anbefaler å ha en hundeforsikring som dekker evt. veterinærutgifter).